Kiegészítő információk

Köszöntő

Tisztelt Leányfalusi Látogató! Köszönjük érdeklődését Leányfalu sorsa felől.
Én - a blogok adminisztrátora - azért fogalmazok többesszámban, mert a körkérdések első közreadása óta a kapott válaszlevelekből egyértelműen kitűnt, hogy sok polgártársunknak van értékes gondolata településünk jövőjéről. Sok, válaszokat beküldő polgártársunk az élet más területén közmegbecsülést kiváltó kimagasló eredményeket mutatott fel. Tehát feltehetően a kérdések súlyát átérezve, tudása legjavát adva küldte be véleményét. De higyje el kedves látogató, egyetlen olyan levéllel sem találkoztam, akik nem az előbbiek elkötelezettségét tanúsítva válaszoltak volna azon személyek részéről sem, akiket nem ismerek. Tehát feltételezhetem, a levelezők felhatalmaztak azzal, hogy a nevükben is fogalmazzak.

Ezen a blog oldalon gyűjtjük a "Leányfalu - a Világ közepe" esemény tallózó és a "Pro vagy Kontra? Leányfalun" vitafórum szerkesztésében felmerült körkérdéseket és válaszokat. Annak érdekében, hogy megismerjük egymás véleményét. Netán ismerjük meg a minket foglalkoztató kérdésekről képviselőink véleményét. Illetve segítsük képviselőinket abban, hogy tudják, szerintünk milyen feladatok milyen megoldását látjuk másképp, mint a tapasztalt erdmények mentén.

Az itt megtalálható körkérdések a feltüntetett dátummal körlevélben ki lettek küldve. Az "Értékelések" lapon közzétett értékelés az itt látható teljesen nyílt válaszok és a levélben beérkezett válaszok összesítése. Sajnos a Google sajátos (egyébként bőkezű és grandiózus) szolgáltatása nem teszi lehetővé ebben a szerkezetben a közvetlen írásos chat-elő működtetést, tehát, ha valaki bővebben akarja kifejteni véleményét, akkor azt csak a forum.leanyfalun@gmail.com (<<< pl. ide klikkelve) címre küldött levélben tudja megtenni. A levelekkel érkező címeket senki (a Google-on kívül, de ő a háttérben úgyis mindent, mindenkiről, aki a netre lép) semmilyen célra nem gyűjti, statisztikai darabszámon kívül nem elemzi, azzal vissza nem él. [adminisztrátor]